ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ: Ανακοίνωσε μαζικά τεστ για τον κορωνοϊό ο Πρόεδρος - «Γνωρίζω ότι τα μέτρα θα είναι πιο οδυνηρά...»

ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ: Ανακοίνωσε μαζικά τεστ για τον κορωνοϊό ο Πρόεδρος - «Γνωρίζω ότι τα μέτρα θα είναι πιο οδυνηρά...»

Την διεξαγωγή δειγματολογικών εξετάσεων ανά επαρχία όπως έγινε στην Πάφο ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης 8/4 στο πλαίσιο του διαγγέλματος προς τον κυπριακό λαό ο Νίκος Αναστασίαδης.

Όπως σημείωσε ο Πρόεδρος λήφθηκε απόφαση να γίνουν 20.000 τεστ για κορωνοϊό σε άτομα που με βάση τα διατάγματα συνεχίζουν να εργάζονται είτε στον ιδιωτικό είτε στον ευρύτερο δημόσιο τομέα περιλαμβανομένων και της ΕΦ ενώ δειγματοληπτικές εξετάσεις σε όσους  έχουν το δικαίωμα να επιστρέψουν στην Κύπρο.

«Γνωρίζω ότι τα μέτρα θα είναι πιο οδυνηρά αυτές τις ημέρες του Πάσχα. Αυτό που θέλω είναι όταν θα βρεθούμε στο επόμενο εορταστικό τραπέζι να μην λείπει κανένα από τα παιδιά κανένας από τον παππού και τη γιαγιά» είπε ο Νίκος Αναστασιάδης που κάλεσε τους πολίτες να παραμείνουν σπίτι, στα «καταφύγια τους»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE