ΠΑΦΟΣ: Μονοήμερη κράτηση στον 46χρονο που ‘πιάστηκε’ να κυκλοφορεί παράνομα και με διαρρηκτικά εργαλεία

ΠΑΦΟΣ: Μονοήμερη κράτηση στον 46χρονο που ‘πιάστηκε’ να κυκλοφορεί παράνομα και με διαρρηκτικά εργαλεία

Διάταγμα κράτησης μιας ημέρας εξέδωσε χτες Τετάρτη (08/04) το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 46χρονου για υπόθεση κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων , αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης και άσκοπης μετακίνησης κατά παράβαση των διαταγμάτων του περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 46χρονος εντοπίστηκε στις 20:00 το βράδυ Τρίτης (07/04) να οδηγεί το όχημα του αλόγιστα και επικίνδυνα, όταν ανακόπηκε από μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του εντοπίστηκαν στην κατοχή του διαρρηκτικά εργαλεία.

Ο 46χρονος επίσης, από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαφάνηκε ότι δεν είχε τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την μετακίνηση του , κατά παράβαση των διαταγμάτων του περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE