Ο Άλεξ Φέργκιουσον της Ομόνοιας; Η… πληρωμένη απάντηση του Μπεργκ

Ο Άλεξ Φέργκιουσον της Ομόνοιας; Η… πληρωμένη απάντηση του Μπεργκ

Στη ζωντανή συνέντευξη του από το κανάλι της Ομόνοιας ο Χένινγκ Μπεργκ απάντησε και στο ερώτημα εάν θέλει να γίνει ο νέος Άλεξ Φέργκιουσον της Ομόνοιας.

Ο Νορβηγός κόουτς απάντησε ξεκάθαρα όχι γιατί θέλει να είναι ο εαυτός του και μάλιστα εξήγησε πως το έκανε ο Φέργκιουσον, δείχνοντας έτσι και τον τρόπο που σκέφτεται.

Αναλυτικά τι είπε:

Αν θέλει να γίνει ο «Άλεξ Φέργκιουσον» της Ομόνοιας: «Όχι δεν θέλω, απλώς θέλω να είμαι ο εαυτός μου. Είναι ένας εξαιρετικό προπονητής. Ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Έχω συνεργαστεί μαζί του. Αυτά που πέτυχε πολλοί λίγοι τα έχουν σκεφτεί, όμως κανένας προπονητής δεν μπορεί να πετύχει από μόνος του. Θέλει συνεργασία. Είχε πολλούς καλούς συνεργάτες και προσωπικό. Στο τεχνικό τιμ το ίδιο. Την ηγεσίας της ομάδας. Το ποδόσφαιρο θέλει συνεργασία για να πετύχεις. Αυτή η συνεργασία υπάρχει στην Ομόνοια».

The post Ο Άλεξ Φέργκιουσον της Ομόνοιας; Η… πληρωμένη απάντηση του Μπεργκ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ: Πέραν του 85% η συμμόρφωση στις συστάσεις GRECO

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ: Πέραν του 85% η συμμόρφωση στις συστάσεις GRECO

Σαφές μήνυμα ότι η Κύπρος προχωρά με σταθερά βήματα στην ενίσχυση της διαφάνειας και της χρηστής διακυβέρνησης έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, με αφορμή τη σημερινή δημοσιοποίηση της Έκθεσης Συμμόρφωσης της Επιτροπής GRECO.

BEST OF TOTHEMAONLINE