Κύπελλο Ελλάδας: Αναβολή επ’ αόριστον των ημιτελικών!

Κύπελλο Ελλάδας: Αναβολή επ’ αόριστον των ημιτελικών!

Όπως ήταν αναμενόμενο η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ πήρε την Πέμπτη την απόφαση να αναβληθούν επ’ αόριστον οι επαναληπτικοί του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναμενόμενη ήταν η απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ για αναβολή των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας και των παιχνιδιών Άρης – ΑΕΚ, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθούν το διήμερο 22-23 Απριλίου.

Αυτό που έλειπε ήταν το τυπικό της απόφασης το οποίο πάρθηκε στη διάρκεια της συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ την Πέμπτη.

Ο ορισμός των δύο ημιτελικών είχε γίνει προ κορονοϊού και η απόφαση που πάρθηκε τώρα είναι για αναβολή, επ’ αόριστον αφού όλα είναι στον αέρα. Και φυσικά αυτό αναμένεται να γίνει και για τον τελικό που είναι προγραμματισμένος για τις 23/5.

Πηγή: Sport24.gr

The post Κύπελλο Ελλάδας: Αναβολή επ’ αόριστον των ημιτελικών! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE