Επιτυχής μεταφορά ασθενή από την Μονάδα Αιμοκάθαρσης του ΓΝ Πάφου στο ΓΝ Λευκωσίας

Επιτυχής μεταφορά ασθενή από την Μονάδα Αιμοκάθαρσης του ΓΝ Πάφου στο ΓΝ Λευκωσίας

Ασθενής της Μονάδας Αιμοκαθάρσης του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, που εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό, μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λευκωσίας, σύμφωνα με τον Διευθυντή του Νεφρολογικού Τμήματος του ΓΝ Πάφου Δρ. Λάκη Γιουκάς.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Δρ. Γιουκάς ανέφερε πως πρόκειται για άντρα περίπου 65 ετών, ο οποίος μεταφέρθηκε την Πέμπτη  στο ΓΝ Λευκωσίας σε ειδικό θάλαμο απομονωμένο, που παρέχει αιμοκαθάρσεις σε ασθενείς που εντοπίστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Όπως ανέφερε, ο ασθενής ήταν απομονωμένος και υποβλήθηκε σε σχετική δειγματοληψία πριν από τρεις ημέρες, ενώ όταν του ανακοινώθηκε  το αποτέλεσμα και εντοπίστηκε θετικός έγιναν όλες οι διευθετήσεις για την μεταφορά του στο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τον Δρ. Γιουκά η  Μονάδα Αιμοκάθαρσης συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία της και απολυμαίνεται καθημερινά. Όπως εξήγησε, το προσωπικό που επανδρώνει την Μονάδα Αιμοκάθαρσης είναι εξοπλισμένο με ειδικές στολές.

Ο Δρ. Γιουκάς σημείωσε πως η Μονάδα Επιτήρησης τού ανέφερε πως η Μονάδα Αιμοκάθαρδης μπορεί να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία της.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE