ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Επαναπατρίζονται 107 Κύπριοι πολίτες με πτήση της Cyprus Airways

Επαναπατρίζονται 107 Κύπριοι πολίτες με πτήση της Cyprus Airways

Φθάνουν το βράδυ στην Κύπρο 107 άτομα, Κύπριοι πολίτες και μόνιμα διαμένοντες στη Δημοκρατία, με πτήση της Cyprus Airways.

Ανακοίνωση από τα Υπουργεία Εξωτερικών και Μεταφορών αναφέρει συγκεκριμένα ότι  θα αφιχθούν σήμερα 107 επαναπατρισθέντες, οι οποίοι βρίσκονται στο εξωτερικό με την πτήση της Cyprus Airways. 

Το αεροσκάφος θα αναχωρήσει από το Αννόβερο και θα φθάσει μέσω Θεσσαλονίκης στο  αεροδρόμιο Λάρνακας γύρω στις 18.40. 

Κατόπιν συντονισμένων προσπαθειών κατέστη δυνατό να συγκεντρωθούν στο Αννόβερο της Γερμανίας για να ταξιδέψουν προς την Θεσσαλονίκη 53 άτομα προερχόμενα από τις ακόλουθες χώρες: 36 από την Γερμανία, 7 από τη Σαουδική Αραβία, 3 από την Ελβετία, 2 από την Ολλανδία, 2 από την Δανία, 2 από την Πολωνία και 1 από τη Γαλλία. 

Στην Θεσσαλονίκη θα επιβιβαστούν στο συγκεκριμένο αεροσκάφος 54 επαναπατρισθέντες από την Ελλάδα.

Η πτήση από το Αννόβερο προς την Λάρνακα είναι προσφορά της Τράπεζας Κύπρου και της εταιρείας πετρελαιοειδών Petrolina που παραχώρησε τα καύσιμα για τη διενέργεια της εν λόγω πτήσης.  Η Κυβέρνηση  ευχαριστεί δημόσια τις εταιρείες για την ευγενή προσφορά τους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top