Ο ΣΙΚΑΠ για επιπτώσεις πανδημίας

Ο ΣΙΚΑΠ για επιπτώσεις πανδημίας

Την ανησυχία του εκφράζει ο Σύνδεσμος Κέντρων Αναψυχής Πάφου (ΣΙΚΑΠ ) εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και αιτείται  τη λήψη ριζικών αποφάσεων για τον τερματισμό της πληρωμής των αδειών λειτουργίας των υποστατικών τους  για το 2020.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Φύτος Θρασυβούλου πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΟΣΙΚΑ), ανέφερε πως μετά την πανδημία που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, είναι πασιφανές ότι τα κέντρα αναψυχής που συγκέντρωναν κόσμο με το σχετικό διάταγμα έχουν κλείσει.

Όπως ανέφερε, οι επιχειρήσεις αυτές, υπόκεινται σε μεγάλα ενοίκια για τα οποία, ακόμη δεν έχουν παρθεί οποιαδήποτε μέτρα , ενώ εξακολουθούν οι Δήμοι και όλες οι υπηρεσίες να διεκδικούν την αποπληρωμή των αδειών λειτουργίας .

Ο πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ πρότεινε την αφαίρεση του παγίου των υπηρεσιών του Δήμου, της Ηλεκτρικής και της Αρχής Τηλεπικοινωνιών 

"Έχουμε πρόβλημα και δεν εισπράττουμε για αυτό θα πρέπει να ληφθούν ριζικές αποφάσεις", κατέληξε.   

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE