ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ λόγια βετεράνου της Ομόνοιας για πρώην αρχηγούς άλλης μεγάλης Κυπριακής ομάδας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ λόγια βετεράνου της Ομόνοιας για πρώην αρχηγούς άλλης μεγάλης Κυπριακής ομάδας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Κώστας Πέτσας, πάει πίσω στο παρελθόν όταν ήταν αρχηγός των «τριφυλλοφόρων» και αναφέρεται σε δύο πρώην αρχηγούς της ΑΕΛ, με τα καλύτερα λόγια.

Οι δύο αναρτήσεις του συνοδεύονται από φωτογραφίες από αγώνες ΑΕΛ – Ομόνοια με την είσοδο των ομάδων για την έναρξη των αναμετρήσεων με τις αναμνηστικές φωτογραφίες.

Στη μία αρχηγός της ΑΕΛ ήταν ο Χρίστος Κολιαντρής, ενώ στην άλλη ο Πανίκος Ορφανίδης.

Για τον Χρίστο Κολιαντρή, η ανάρτηση του Κώστα Πέτσα λέει «Ένας ποδοσφαιριστής μάλαμα… για μένα ο καλύτερος σε ήθος ποδοσφαιριστής της εποχής μου… Χρίστος Κολιαντρή… Παιχταράς… Ήμουν τυχερός που σε γνώρισα φίλε μου».

Για τον Πανίκο Ορφανίδη, η ανάρτηση του Κώστα Πέτσα λέει «Άλλος ένας μεγάλος παίχτης και αρχηγός… Πανίκκος Ορφανίδης… Ήθος, ήρεμος και μάγκας… λεβεντάθρωπος.. Μεγάλη καριέρα στην αγαπημένη του ομάδα»!

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

The post ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ λόγια βετεράνου της Ομόνοιας για πρώην αρχηγούς άλλης μεγάλης Κυπριακής ομάδας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Η έγκριση των σχεδίων του Ισραήλ για την κατασκευή εποικισμών στην περιοχή E1, ανατολικά της Ιερουσαλήμ «είναι απαράδεκτη και αποτελεί παραβίαση του διεθνούς δικαίου» επισημαίνουν σε κοινή τους δήλωση οι υπουργοί Εξωτερικών 25 χωρών περιλαμβανομένης και της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE