ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Γλυκοκοιτάζει» Κανσέλο!

«Γλυκοκοιτάζει» Κανσέλο!

Την περίπτωση του Ζοάο Κανσέλο εξετάζει η Μπαρτσελόνα με τον Κίκε Σετιέν να θέλει να ενισχυθεί σε μία θέση που πονάει.

Την απόκτηση του Ζοάο Κανσέλο φέρεται να έχει ζητήσει από την διοίκηση ο τεχνικός των “μπλαουγκράνα”. Ο Σετιέν έχει παρατηρήσει ένα μεγάλο κενό στα δεξιά της άμυνας και πιστεύει πως ο Πορτογάλος μπορεί να το καλύψει.

Παρ’ όλο που την φετινή σεζόν στην Σίτι έχει ξεκινήσει ελάχιστα ματς και οι εμφανίσεις του είναι μέτριες, ο έμπειρος προπονητής πιστεύει πως είναι ιδανικός για την Μπάρτσα.

“Πορτογαλική” τράμπα θα προτείνει η Μπάρτσα

Κάθε άλλο παρά ιδανική είναι η έως τώρα παρουσία του Κανσέλο στην Αγγλία. Ο Πεπ έδωσε πέρυσι το καλοκαίρι τον Ντανίλο και 27,4 εκατ. λίρες για να τον φέρει στο Έτιχαντ. Μία μεταγραφή που σε καθαρή αξία έφθανε τις 60 εκατ. περίπου, ποσό ρεκόρ για δεξί μπακ. Τόσο πολύ τον ήθελε ο Πεπ. Όμως, οι εμφανίσεις του δεν ήταν ανάλογες των προσδοκιών. Πλέον, δείχνει δεν να μην έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και πολλά είναι τα ματς που ο 26χρονος μένει στον πάγκο.

Παρόμοια, είναι και η κατάσταση του Σεμέδο στην Μπαρτσελόνα. Ο ακραίος μπακ της Μπάρτσα ήρθε για να καλύψει το κενό που έχει αφήσει ο Ντάνι Αλβες μετά την αποχώρησή του. Οι εμφανίσεις του όμως δεν έχουν πείσει τον Σετιέν, ο οποίος συχνά επιλέγει τον Σέρτζι Ρομπέρτο για τα δεξιά, παρ’ όλο που δεν είναι αυτή η φυσική του θέση.

Ο Σετιέν λοιπόν που θέλει τον Κανσέλο σκοπεύει να προτείνει στους “πολίτες” μία ανταλλαγή. Ουσιαστικά θέλει να ανταλλάξουν τα μπακ τους, καθώς προτιμάει τον άσο της Σίτι. Θεωρεί πως ταιριάζει πιο πολύ στο στυλ της ομάδας του και εκτιμάει ιδιαίτερα με τις επιθετικές του αρετές.

Οι ποδοσφαιρικές του αξίες είναι παρόμοιες, οπότε δεν θα ήταν απίθανο να ολοκληρωθεί η “τράμπα”. Άλλωστε, το συμβόλαιο του Κανσέλο είναι αρκετά “βαρύ” γι’ αυτά που προσφέρει και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει. Ο Σεμέδο εφόσον έρθει θα είναι αρκετά πιο προσιτός, με τους διοικούντες την Σίτι να ψάχνουν τρόπους να αλαφρύνουν τα κόστη της ομάδας.

Πηγή: Sportsking.gr

The post «Γλυκοκοιτάζει» Κανσέλο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τα έκαναν «Γης Μαδιάμ» στη Λεμεσό - Βίντεο από την άγρια συμπλοκή, η κατάσταση της υγείας των τραυματιών

Ηλεκτροπληξία: Οι κίνδυνοι και πώς μπορείς να προστατευθείς - Χιλιάδες τα ακατάλληλα υλικά στην αγορά

Απαγόρευση κινητών: Θα εφαρμοστεί με τη νέα σχολική χρονιά; Οι διαφωνίες και τα «στρατόπεδα» στη Βουλή

Σε πολιτικό συνέδριο τον Οκτώβριο οδηγείται η ΕΔΕΚ - Δεν τίθεται θέμα παραίτησης της ηγεσίας

Λευκός καπνός στη Σύνοδο Κορυφής - Συμφωνία των «27» για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας

Μονή Αββακούμ: Ο Νεκτάριος φέρεται να εξόφλησε αυτοκίνητο με εισφορές πιστών – «Ο Ταμασού έχει έκθεση που τον δικαιώνει…»



Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας - «Η ΕΕ θα προσφέρει ακόμη περισσότερα στους πολίτες της»

Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας - «Η ΕΕ θα προσφέρει ακόμη περισσότερα στους πολίτες της»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης συνεχάρη τους Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, τον Αντόνιο Κόστα και την Κάγια Κάλας για την επιλογή τους για την ηγεσία των θεσμών της ΕΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top