ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε καραντίνα μεγάλος αριθμός υπαλλήλων ξενοδοχείου

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε καραντίνα μεγάλος αριθμός υπαλλήλων ξενοδοχείου

Ο "υπουργός υγείας" στα κατεχόμενα Αλί Πιλί ανακοίνωσε πως 75 υπάλληλοι σε ξενοδοχείο μπαίνουν σε καραντίνα για 14 μέρες.

Στο ξενοδοχείο, στον κατεχόμενο Καραβά, διαμένουν άτομα που ήρθαν από την Αγγλία. Ο "υπουργός" διευκρίνισε πως δεν βρέθηκε κανένα νέο περιστατικό πέραν όσων ανακοινώθηκαν χθες Παρασκευη (10/04) και ότι από τα κρούσματα χθες, δύο εργάζονται στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο γι αυτό και λήφθηκε απόφαση για καραντίνα. Κάλεσε το κόσμο να μην πανικοβάλλεται.

Ο "υπουργός" κάλεσε επίσης τους φοιτητές που ήρθαν από Αγγλία και διέμεναν στο ξενοδοχείο, να αυτοαπομονωθούν για άλλη μια βδομάδα και αν χρειαστεί να καλέσουν το γιατρό τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο έφτασαν οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες που αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν τη διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, έπειτα από επίσημο αίτημα της Κυπριακής Δημοκρατίας προς την Ουάσινγκτον. Οι ειδικοί αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως το έργο τους, με επίκεντρο την ανασκόπηση των συνθηκών και την ανάλυση των αιτιών της πυρκαγιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE