ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΠΑΦΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εξιτήριο για 78χρονο ασθενή του Θαλάμου Υπόπτων Περιστατικών του Νοσοκομείου

ΠΑΦΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εξιτήριο για 78χρονο ασθενή του Θαλάμου Υπόπτων Περιστατικών του Νοσοκομείου

Αρνητικός στον κορωνοϊό είναι 78χρονος ασθενής που νοσηλεύεται στον Θάλαμο Υπόπτων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και σήμερα Δευτέρα (13/04) αναμένεται να πάρει εξιτήριο .

Ο 78χρονος είχε εισαχθεί και νοσηλευτεί πριν λίγες ημέρες στον Θάλαμο Υπόπτων Περιστατικών με λοίμωξη του αναπνευστικού.
Στο μεταξύ χτες  Κυριακή (12/04) στο Κέντρο Βραχείας Νοσηλείας – Κέντρο Διαλογής του ΓΝ Πάφου μεταφέρθηκε 88χρονος ο οποίος ακολούθως νοσηλεύτηκε στο Θάλαμο Υπόπτων Περιστατικών.

Σύμφωνα με τον Δρα Ιωσήφ Μουτήρη ,ο 88χρονος ασθενής από το Κέντρο Διαλογής ,εισήχθη ακολούθως στο Θάλαμο Υπόπτων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου , με βεβαρημένο ιστορικό.

Συγκεντρωτικά στο Θάλαμο Υπόπτων Περιστατικών νοσηλεύονται πέντε ασθενείς, εκ των οποίων τρεις άνδρες και δύο γυναίκες.
Πρόκειται , για τον 88χρονο που εισήχθη χτες , τον 78χρονο ασθενή που αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα, τον 68χρονο με αναπνευστικά προβλήματα , καθώς και δύο γυναίκες , μια 83χρονη και μια 76χρονη με συμπτωματολογία λοίμωξης αναπνευστικού.
Σε όλους τους ασθενείς που νοσηλεύονται στον Θάλαμο Υπόπτων Περιστατικών έγινε η σχετική δειγματοληψία για κορωνοϊό προκειμένου να διαφανεί έαν είναι αρνητικοί ή θετικοί στον κορωνοϊό και αναμένονται και τα υπόλοιπα αποτελέσματα .

Επιπρόσθετα ο Δρα Μουτήρης, αναφέρθηκε στην σημαντική συμβολή των ειδικευομένων και εξασκουμένων γιατρών του ΓΝ Πάφου στη λειτουργία της Κλινικής Covid- 19 , όπως και η συμβολή των παθολόγων, πνευμονολόγων, καρδιολόγων, και γενικών ιατρών από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Εκτίμησε ακόμη, πως τα κρούσματα θα μειώνονται προοδευτικά, ανάλογα με το βαθμό συμμόρφωσης των πολιτών στα εξαγγελθέντα μέτρα.

Πρόσθεσε τέλος, πως παρατηρεί μια σταθερότητα στα κρούσματα στην Πάφο , γεγονός που τους επιτρέπει να διαχειρίζονται ικανοποιητικά τα περιστατικά.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top