ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Περίπου 300 Ρώσοι παραμένουν εγκλωβισμένοι στην Κύπρο και αναμένουν επαναπατρισμό

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  Περίπου 300 Ρώσοι παραμένουν εγκλωβισμένοι στην Κύπρο και αναμένουν επαναπατρισμό

Περίπου 300 Ρώσοι υπήκοοι, που παραμένουν εγκλωβισμένοι στην Κύπρο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, επιθυμούν να επαναπατριστούν, σύμφωνα με την Πρεσβεία της Ρωσίας στην Κύπρο.

Όπως μεταδίδει το TASS, σε ανάρτηση της Πρεσβείας στο Facebook αναφέρεται ότι «στις 10 Απριλίου, συνολικά 169 Ρώσοι επέστρεψαν στην πατρίδα τους από την Κύπρο με πτήση της Aeroflot από Λάρνακα για Αγία Πετρούπολη-Μόσχα. Η Πρεσβεία κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να οργανώσει τον επαναπατρισμό των πολιτών μας. Περίπου 300 συμπατριώτες μας θα πρέπει να παραμείνουν στην Κύπρο μετά τη διακοπή των αεροπορικών συνδέσεων. Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε βοήθεια στους Ρώσους πολίτες που παραμένουν στο νησί».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE