ΠΑΦΟΣ: Η εικόνα που επικρατεί στο ΓΝ της πόλης- Εισαγωγές, εξιτήρια και ο Δρ. Σπύρος Γεωργίου

ΠΑΦΟΣ: Η εικόνα που επικρατεί στο ΓΝ της πόλης- Εισαγωγές, εξιτήρια και ο Δρ. Σπύρος Γεωργίου

Δύο νέους ασθενείς δέχτηκε τη Δευτέρα 13/4 το Κέντρο Βραχείας Νοσηλείας- Κέντρο Διαλογής του ΓΝ Πάφου σύμφωνα με πληροφορίες από τη διεύθυνση του Νοσοκομείου.


Πρόκειται για δύο ασθενείς ηλικίας 41 και 43 ετών, που παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα και κρατήθηκαν για νοσηλεία στον Θάλαμο Υπόπτων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Επίσης τη Δευτέρα 13/4 πήραν εξιτήριο άλλοι τρεις δύο ασθενείς. Πρόκειται για δύο γυναίκες και έναν άντρα, όλοι ηλικιωμένοι, οι οποίοι επίσης νοσηλεύονταν στο Θάλαμο Υπόπτων Περιστατικών.

Μέχρι αυτή την ώρα, στον Θάλαμο Υπόπτων Περιστατικών νοσηλεύονται τέσσερις ασθενείς, οι δύο που μεταφέρθηκαν σήμερα (13/4)  καθώς και ένας 88χρονος, που εισήχθη χθες (12/4)  όπως και ένας 68χρονος με αναπνευστικά προβλήματα.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ  από το Νοσοκομείο Πάφου, ο Διευθυντής του, Δρ. Σπύρος Γεωργίου (φώτο πιο πάνω) , παρουσίασε την Κυριακή 12/4 εμπύρετη κατάσταση και κατόπιν τούτου υπεβλήθη σε σχετική δειγματοληψία για κορωνοϊό. Σήμερα πήγε στη Λεμεσό όπου κρατήθηκε για παρακολούθηση σε αναμονή της εξέτασης.

Σημειώνεται ο Δρ Γεωργίου έχει υποβληθεί δύο φορές σε δειγματοληψία για κορωνοϊό, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Στο μεταξύ στο ΓΝ Πάφου έχουν όλοι υποβληθεί τεστ για κορωνοϊό. Ωστόσο τις επόμενες μέρες θα γίνει εκ νέου δειγματοληψία, αφού όπως αναφέρει ο ΟΚΥπΥ το πρόγραμμα για εξέταση όλων των εργαζομένων στα νοσηλευτήρια ΟΚΥπΥ θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες. 

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Καμία διαφωνία με Γενικό Εισαγγελέα – Η Κυβέρνηση τόλμησε να πάρει στη Βουλή μια μεταρρύθμιση που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό

ΠτΔ: Καμία διαφωνία με Γενικό Εισαγγελέα – Η Κυβέρνηση τόλμησε να πάρει στη Βουλή μια μεταρρύθμιση που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό

Η Κυβέρνηση τόλμησε να πάρει στη Βουλή μια μεταρρύθμιση που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για τη μεταρρύθμιση της Νομικής Υπηρεσίας, ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε ότι η Κυβέρνηση παρακολουθεί τις εξελίξεις σε σχέση με τις υποψηφιότητες για νέο ΓΓ των ΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE