ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μαζί στο ίδιο σπίτι έμεναν οι 12 που βρέθηκαν θετικοί σε φούρνο στη Λάρνακα

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μαζί στο ίδιο σπίτι έμεναν οι 12 που βρέθηκαν θετικοί σε φούρνο στη Λάρνακα

Δώδεκα υπάλληλοι σε μονάδα παραγωγής αρτοποιείου στη Λάρνακα βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊο.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Υγείας , Κωνσταντίνο Ιωάννου σε δηλώσεις του στο τρίτο του ΡΙΚ, ανάφερε πως έχει πληροφορηθεί οτι οι 12 εργαζόμενοι που βρεθηκαν θετικοί, διέμεναν μαζί στο ίδιο σπίτι, πέρα απο τον εργασιακό χώρο.

Δηλαδή στην ουσία οι επαφές τους ήταν ο ένας με τον αλλο για αυτό και η διασπορά του ιου. Απο την άλλη τόνισε πως ο συγκεκριμένος φούρνος έχει αναστείλλει την λειτουργία του για απολύμανση όπως επίσης έχει αλλάξει όλο το προσωπικό και μετά απο έλεγχο θα επανεκινήσει την λειτουργία του.

Κάλεσε μάλιστα επιχειρήσεις και πρόσωπα που βρέθηκαν θετικοί να το λένε δημόσια ώστε να προλάβουν πιθανη διασπορά του ιου.

Λίγα λεπτά αργότερα η διεύθυνση του φούρνου ανακοίνωσε και επιβεβαίωσε οτι βρέθηκαν θετικά στο χώρο του 12 άτομα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Πηγή του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας ανέφερε ότι την Παρασκευή προβλέπεται να γίνουν στην Κωνσταντινούπολη τριμερείς συναντήσεις στο πλαίσιο των ειρηνευτικών συνομιλιών που επρόκειτο να ξεκινήσουν μεταξύ των Ρώσων και των Ουκρανών.