ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας το σωματείο Απόλλωνα – Η ανακοίνωση για τα 66α γενέθλια

Υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας το σωματείο Απόλλωνα – Η ανακοίνωση για τα 66α γενέθλια

Ανακοίνωση από το Σωματείο του Απόλλωνα, με αφορμή τα 66α γενέθλια του Λεμεσιανού συλλόγου.

Αναλυτικά:

“Μέσα σε μια δύσκολη κατάσταση για τον τόπο μας αλλά και για ολόκληρο το κόσμο, το Σωματείο μας συμπληρώνει σήμερα 66 χρόνια απο την μέρα της ίδρυσης του, όταν στις 14 Απριλίου 1954 η νεολαία των Εθνικολαϊκών Συλλόγων της Λεμεσού διεξήγαγε την Ιδρυτική Συνέλευση του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού επιλέγοντας σαν χρώματα το μπλε και άσπρο της Ελληνικής Σημαίας.

Η πολύπλευρη δράση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων αποτελεί διαχρονικά πηγή υπερηφάνειας για τους χιλιάδες Απολλωνίστες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου, αντιλαμβανόμενο το ιστορικό μας χρέος και ως ένδειξη σεβασμού και τιμής σε όλους όσους έχουν παλέψει για την Ιδέα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, έχει προχωρήσει στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με την Έδρα της ΟΥΝΕΣΚΟ στην Ψηφιακή Πολιτιστική Κληρονομιά του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) για την ψηφιοποίηση του αρχείου του Σωματείου μας η οποία θα συμβάλει στη διατήρηση της μνήμης, στην προβολή της ιστορίας του συλλόγου και θα λειτουργήσει ως παρακαταθήκη στις επόμενες γενεές.

Στη δύσκολη κατάσταση που σήμερα όλοι βιώνουμε, ας προσπαθήσουμε να δείξουμε υπομονή και να δρούμε με σύνεση ώστε κανείς απο μας να μην λείψει απο το γήπεδο, στον επόμενο αγώνα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ μας.

14 Απριλίου 1954 – 14 Απριλίου 2020
66 Χρόνια Ιστορίας!
66 Χρόνια Περηφάνιας!

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ”.

The post Υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας το σωματείο Απόλλωνα – Η ανακοίνωση για τα 66α γενέθλια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Πισωγύρισμα» στα καύσιμα - Οριακές αυξήσεις στα πρατήρια - Παίρνει την ανιούσα ο «μαύρος χρυσός»

Τα «χρυσά» κλειδιά της ΑΗΚ: Δικαιολογούνται τα 26 ευρώ; - Φωτογραφία απεικονίζει γιατί πρέπει να χρησιμοποιούνται

Νέα τραγωδία: Υπέκυψε στα τραύματα του ο 79χρονος Μιχαλάκης Γεωργίου που παρασύρθηκε από οδηγό ενώ διασταύρωνε

Χειροπέδες σε 41χρονο: Τον «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Καταζητείτο στη Γερμανία για οικονομική απάτη

Power of Love: Προκλητικός και πάλι ο Πελετιέ - «Όταν η γυναίκα κλαίει μπροστά σου το κάνει για να σε χειραγωγήσει»



Καμία ελπίδα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό - Η άρνηση Τατάρ και τα παιχνίδια του Κόλιν Στιούαρτ εις βάρος της Λευκωσίας

Καμία ελπίδα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό - Η άρνηση Τατάρ και τα παιχνίδια του Κόλιν Στιούαρτ εις βάρος της Λευκωσίας

Η τελευταία πράξη της αποστολής της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ φαίνεται ότι γράφτηκε στο Λονδίνο κατά τη συνάντηση που είχε η κα Ολγκίν με τον Ερσίν Τατάρ, η οποία σύμφωνα με κύκλους γύρω από τον κατοχικό ηγέτη είχε την αναμενόμενη κατάληξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top