ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα- Υπάρχει προβληματισμός

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα-  Υπάρχει προβληματισμός

Οι ανακοινώσεις των αρμοδίων Αρχών την Τρίτη 14 Απριλίου ήταν για άλλη μια φορά δυσάρεστες, αφού ανακοινώθηκαν νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, ωστόσο αισιόδοξο μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι δεν παρατηρήθηκε μεγάλη άνοδος (Δευτέρα 13/4 29 κρούσματα).

 

Σύμφωνα με τον Δρ. Λεόντιο Κωστρίκκη μετά από εργαστηριακούς ελέγχους και δειγματοληψίες επιβεβαιώθηκαν 33 νέα κρούσματα του ιου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους 695.

Συγκεκριμένα πρόκειται για: 

3 άτομα μέσω των 20.000 τεστ σε επαγγελματίες

13 άτομα που εντοπίστηκαν μέσω της ιχνηλάτησης ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων

1 άτομα που επέστρεψε από ταξίδι

16 άτομα που εργάζονται σε μονάδα παραγωγής αρτοποιείου.

Σύμφωνα με τον κύριο Κωστρίκκη τα κρούσματα μέσα στην κοινότητα προβληματίζουν τους αρμοδίους. 'Πολλοί δεν αντιλήφθηκαν τη σημασία της κοινωνικής αποστασιοποιησης.' ενώ φαίνεται ότι ο ιός έχει εισβάλει στην κοινότητα και διαδίδεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Σε προχωρημένο στάδιο είναι η καταγραφή συγκλίσεων στο Κυπριακό, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής, αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντησή του με τον εκπρόσωπο του Τουρκοκύπριου ηγέτη.