Στις 422 οι δειγματοληψίες από το προσωπικό του ΟΚΥπΥ για COVID-19, στις 963 στο σύνολο

Στις 422 οι δειγματοληψίες από το προσωπικό του ΟΚΥπΥ για COVID-19, στις 963 στο σύνολο

Στις 422 ανήλθαν οι δειγματοληψίες για εξέταση του προσωπικού του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) για COVID-19, όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) Πάμπος Χαριλάου.

 
Όπως ανέφερε σε γραπτή ενημέρωση των δημοσιογράφων, στα πλαίσια του προγράμματος για εξέταση του προσωπικού του ΟΚΥπΥ για COVID-19, έγιναν 442 δειγματοληψίες ως ακολούθως: Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού 160, Γενικό Νοσοκομείο Λαρνακας 143, Μακάρειο Νοσοκομείο 47, Νοσοκομείο Τροοδους 42 και Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 50.
 
Πρόσθεσε ότι από την αρχή του προγράμματος μέχρι σήμερα έγιναν 963 δειγματοληψίες. Τα αποτελέσματα αναμένονται.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Σε προχωρημένο στάδιο είναι η καταγραφή συγκλίσεων στο Κυπριακό, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής, αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντησή του με τον εκπρόσωπο του Τουρκοκύπριου ηγέτη.