ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συνεχίζονται οι εξετάσεις των εργαζομένων στην Πάφο

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συνεχίζονται οι εξετάσεις των εργαζομένων στην Πάφο

Συνεχίζονται και σήμερα οι δειγματοληπτικές εξετάσεις εργαζομένων του δημόσιου, ευρύτερου δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, σε δύο σημεία της Πάφου, στο πλαίσιο εφαρμογής των τελευταίων μέτρων που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Η όλη διαδικασία γίνεται από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής και τα άτομα που προσέρχονται, κατόπιν ραντεβού, παραμένουν στα οχήματα τους, από όπου τους λαμβάνεται δείγμα. 

Στην Πάφο λειτουργούν δυο κέντρα, ένα στην πρώην οικία Επάρχου και ένα στο στάδιο "Στέλιος Κυριακίδης" και θα διενεργηθούν συνολικά δυο χιλιάδες έλεγχοι μέχρι τις 30 Απριλίου. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE