ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 25 ασθενείς νοσηλεύονται στον 5ο όροφο του ΓΝ Λεμεσού- Τέσσερις οι διασωληνωμένοι

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 25 ασθενείς νοσηλεύονται στον 5ο όροφο του ΓΝ Λεμεσού- Τέσσερις οι διασωληνωμένοι

Στους 25 ανήλθε την Μεγάλη Τετάρτη 15/4 ο αριθμός των ασθενών που βρίσκονται στον 5ο όροφο του ΓΝ Λεμεσού, την ώρα που τέσσερα άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

 
Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΟΚΥπΥ, στη ΜΕΘ του δημόσιου νοσηλευτηρίου της Λεμεσού βρίσκονται και σήμερα διασωληνωμένοι τρεις ασθενείς με κορωνοϊό, ενώ ένας ακόμη ασθενής νοσηλεύεται διασωληνωμένος με ύποπτα συμπτώματα.
 
Συνολικά 25 άτομα νοσηλεύονται στον 5ο όροφο, εκ των οποίων οι δυο έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό, ενώ 23 αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων τους.
 
Στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου, από τις 19:00 χθες μέχρι τις 07:00 σήμερα, εξετάστηκαν εννέα άτομα, τα οποία κρίθηκε αναγκαίο να γίνουν εισαγωγή.
 
Ακόμη δυο άτομα έγιναν εισαγωγή μετά που προσήλθαν για εξέταση στο Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας που λειτουργεί στην ψυχιατρική πτέρυγα.
 
Εν τω μεταξύ οι δειγματοληπτικές εξετάσεις στους επαγγελματίες υγείας συνεχίζονται στο χώρο στάθμευσης του νοσοκομείου Λεμεσού και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.
 
Υπενθυμίζεται πως σε άλλα οκτώ σημεία της πόλης γίνονται δειγματοληπτικές εξετάσεις σε εργαζόμενους του δημόσιου, ευρύτερου δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.