ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Είκοσι ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Είκοσι ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Συνολικά 20 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης 16/04, στο Νοσοκομείο Αναφοράς, από τους 20 ασθενείς, οι τρεις νοσηλεύονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, αφού χρειάζονται πιο στενή παρακολούθηση.
 
Εν τω μεταξύ, αρνητικά είναι σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, και τα 138 δείγματα που λήφθηκαν από προσωπικό, επαγγελματίες υγείας, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό, στο πλαίσιο των εργαστηριακών εξετάσεων που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα από το Υπουργείο Υγείας. 

Την ίδια ώρα συνεχίζεται στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου η διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων για κορωνοϊό, σε άτομα από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, που δικαιούνται να εργάζονται με βάση το διάταγμα του Υπουργού Υγείας, καθώς και σε άτομα από τον ιδιωτικό τομέα, των οποίων οι επιχειρήσεις δεν έχουν αναστείλει τις εργασίες τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν υπάρχουν όρια στις προοπτικές συνεργασίας ανάμεσα σε Κύπρο-Ελλάδα-Ισραήλ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν υπάρχουν όρια στις προοπτικές συνεργασίας ανάμεσα σε Κύπρο-Ελλάδα-Ισραήλ»

Δεν υπάρχουν όρια σε ό,τι αφορά τις προοπτικές συνεργασίας ανάμεσα σε Κύπρο-Ελλάδα – Ισραήλ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε το απόγευμα τριμερή κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Βενιαμίν Νετανιάχου και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της Τριμερούς Συνόδου Κορυφής, που πραγματοποιείται στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE