ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χρειάζονται περισσότερα τεστ και προγραμματισμός, δηλώνει ο Ερχιουρμάν

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χρειάζονται περισσότερα τεστ και προγραμματισμός, δηλώνει ο Ερχιουρμάν

Την ανάγκη να γίνουν περισσότερα τεστ και με προγραμματισμό, ανέφερε ο πρόεδρος του ΡΤΚ, Τουφάν Ερχιουρμάν επικαλούμενος το ότι δεν έγινε γνωστή η πηγή των δύο κρουσμάτων στο Τρίκωμο.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, σε ανάρτησή του στα ΜΚΔ που μεταδίδεται από τα τ/κ ΜΜΕ, ο κ. Ερχιουρμάν σημείωσε ότι το γεγονός πως δεν γνωρίζουν από κόλλησαν τον ιό τα κρούσματα στο Τρίκωμο δείχνει πως ο πραγματικός αριθμός όσων φέρουν τον ιό, μπορεί να είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν που γνωρίζουν.


Σημείωσε ότι πρέπει να γίνει με προγραμματισμένο τρόπο δειγματοληψία, αρχίζοντας από τους ανθρώπους που αυτή την εποχή εργάζονται, λέγοντας ότι «δεν γίνεται αλλιώς, πρέπει να εξακριβώσουμε ποιος είναι ο πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων και των επαφών τους».

Αλλιώς δεν γίνεται να προχωρήσουμε ορθά στην επαναλειτουργία (άρση των περιοριστικών μέτρων), κατέληξε ο κ. Ερχιουρμάν.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE