Νέα «χυλόπιτα» για Πογκμπά!

Νέα «χυλόπιτα» για Πογκμπά!

 

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει οριοθετήσει την απόκτηση του Γάλλου παγκόσμιου πρωταθλητή του 2018, ως Νο1 μεταγραφική προτεραιότητα για τη «βασίλισσα» το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο οι «κόκκινοι διάβολοι»… αντιστέκονται ακόμα, καθώς δεν έχουν ακούσει από τους Μαδριλένους το ποσό που θα τους έβαζε σε διαδικασία τελικής διαπραγμάτευσης.

Την ίδια ώρα ο μεγαλοατζέντης του Πογκμπά, Μίνο Ραϊόλα, προσπαθεί να παίξει και τη δική του… μπάλα, βάζοντας στο «κόλπο» της διεκδίκησης του 27χρονου άσου και τις Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν, που επίσης θα μπορούσαν να προσεγγίσουν τα νούμερα που έχει ρίξει στο «τραπέζι» η Γιουνάιτεντ και προσεγγίζουν τα 100 εκατ. ευρώ.

Πηγή: Sdna.gr

The post Νέα «χυλόπιτα» για Πογκμπά! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικό μήνυμα και ανατροπές - Οι αποχωρήσεις, οι επιστροφές και οι ισορροπίες Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με πολιτικό μήνυμα και ανατροπές - Οι αποχωρήσεις, οι επιστροφές και οι ισορροπίες Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανακοίνωσε έναν ανασχηματισμό που, παρά τον χαρακτηρισμό «μίνι», φέρει έντονη πολιτική φόρτιση και στρατηγική στόχευση.

BEST OF TOTHEMAONLINE