ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρσεναλ: Δέχεται τη μείωση ο Αρτέτα, ελπίζει η διοίκηση για τους παίκτες

Άρσεναλ: Δέχεται τη μείωση ο Αρτέτα, ελπίζει η διοίκηση για τους παίκτες

Ένα βήμα πιο κοντά στη συμφωνία για τις μειώσεις φαίνεται πως βρίσκονται παίκτες και διοίκηση της Άρσεναλ έπειτα και από τη θετική διάθεση που έδειξε ο Αρτέτα, με την ελπίδα το ίδιο να γίνει και με τους ποδοσφαιριστές.

Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονταν σε μια ένταση τον τελευταίο καιρό αναφορικά με το οικονομικό θέμα που έχει προκύψει λόγω της πανδημίας και της προσπάθειας να μειωθούν σε κάποιο ποσοστό οι απολαβές των ποδοσφαιριστών για το επόμενο διάστημα.

Ο Μικέλ Αρτέτα ήταν αρκετά πιο διαλλακτικός στις δικές του επαφές με τα μέλη της διοίκησης του κλαμπ και θα δεχθεί τη μείωση.

Η εξέλιξη αυτή κάνει τους ανθρώπους του λονδρέζικου συλλόγου να αισιοδοξούν πως αυτό θα δώσει το παράδειγμα και για τους ποδοσφαιριστές ώστε επιτέλους να υπάρξει η λύση που θα βοηθήσει την ομάδα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που θα διαμορφωθούν.

Πηγή: Gazzetta.gr

 

The post Άρσεναλ: Δέχεται τη μείωση ο Αρτέτα, ελπίζει η διοίκηση για τους παίκτες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top