ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η μάχη στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας- Εννιά οι διασωληνωμένοι

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  Η μάχη στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας- Εννιά οι διασωληνωμένοι

Αισίοδοξα μηνυμάτα και από τη μείωση των κρουσμάτων του Covid-19 και το Μεγάλο Σάββατο.

Μόλις 11 τα θετικά τεστ μετά από  3,209 εργαστηριακές διαγνώσεις, ωστόσο μάχη συνεχίζουν να δίνουν στις μονάδες εντατικής θεραπείας 9 ασθενείς.

Σύμφωνα με τα δεδομένα μέχρι τις 3 το απόγευμα (18/4), στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το νοσοκομείο αναφοράς, νοσηλεύονται 17 άτομα, τρία εξ αυτών νοσηλεύονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Όλοι οι ασθενείς είναι σε καλή κλινική κατάσταση. Δόθηκαν επίσης δύο εξιτήρια.

Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται συνολικά εννέα ασθενείς, τρεις στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού και έξι στη ΜΕΘ Λευκωσίας.

Επίσης, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύονται εκτός αναπνευστήρα τέσσερεις ασθενείς, τρεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και ένας στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Η κλινική κατάσταση όλων των ασθενών στις ΜΕΘ είναι για την ώρα κρίσιμη αλλά σταθερή.

Επιπλέον, σε όλα τα νοσηλευτήρια, πλην του νοσοκομείου αναφοράς, σε θάλαμο νοσηλεύονται έξι επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE