ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νοσηλεύθηκαν 124 άτομα και δόθηκαν 95 εξιτήρια από το ΓΝ Αμμοχώστου

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νοσηλεύθηκαν 124 άτομα και δόθηκαν 95 εξιτήρια από το ΓΝ Αμμοχώστου

Συνολικά 18 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Μέχρι τις επτά το απόγευμα στο Νοσοκομείο Αναφοράς, από τους 18 ασθενείς, οι τρεις νοσηλεύονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, αφού χρειάζονται πιο στενή παρακολούθηση και είναι σε καλή κλινική κατάσταση.
 
Σήμερα δόθηκε ένα εξιτήριο σε ασθενή του οποίου τα αποτελέσματα  της επαναληπτικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε για κορωνοϊό ήταν αρνητικά. Ο ασθενής μεταφέρθηκε σπίτι του όπου θα παραμείνει υπό περιορισμό για 14 μέρες.
 
Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου όταν άρχισε να λειτουργεί το Νοσοκομείο Αναφοράς, νοσηλεύθηκαν 124 άτομα και δόθηκαν 95 εξιτήρια.
 
Εν τω μεταξύ στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου φιλοξενούνται συνολικά 63 άτομα τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίηση τους.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE