Συνολικά 241 Κύπριοι της Βρετανίας έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό, σύμφωνα με τ/κ ΜΜΕ

Συνολικά 241 Κύπριοι της Βρετανίας έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό, σύμφωνα με τ/κ ΜΜΕ

Συνολικά 241 Κύπριοι έχουν χάσει τη ζωή τους στη Βρετανία λόγω του κορωνοϊού, γράφει η Χαμπέρ Κίπρις επικαλούμενη την πρόεδρο της ένωσης τ/κ νεολαίας Βρετανίας, Ναφίγια Χορόζογλου.

Σε ανάρτησή της η Χορόζογλου γράφει ότι 140 είναι οι Ε/κ που έχασαν την ζωή τους, 85 οι Τ/κ και ένας Μαρωνίτης εντός του Λονδίνου και 14 συνολικά Κύπριοι κατέληξαν λόγω κορωνοϊού εκτός Λονδίνου. Αυτοί είναι αριθμοί που σίγουρα γνωρίζουμε, μπορεί να υπάρχουν και άλλοι, πρόσθεσε η ίδια.
 
Σημείωσε δε ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του βρετανικού Υπουργείο Υγείας, ο αριθμός των νεκρών από τον κορωνοϊό είναι 18.100 και αυτό κάνει τους Κύπριους που κατέληξαν από τον ιό να αποτελούν το 5,5% των νεκρών στη Βρετανία.
 
Να σημειωθεί ότι σε δική του ανάρτηση στις 20 Απριλίου, ο «υπουργός εξωτερικών» Κουτρέτ Όζερσαϊ είχε γράψει ότι 80 Τουρκοκύπριοι που ζούσαν στη Βρετανία έχασαν την ζωή τους λόγω της ασθένειας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE