Δώδεκα δείγματα λήφθηκαν από το Κέντρο Υγείας του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας

Δώδεκα δείγματα λήφθηκαν από το Κέντρο Υγείας του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας

Δώδεκα δείγματα λήφθηκαν από το προσωπικό του  Κέντρου Υγείας του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται αύριο από το Υπουργείο Υγείας.


Σύμφωνα με τον ΟΚΥπΥ πρόκειται για δώδεκα επαγγελματίες και εργαζόμενους στο Κέντρο Υγείας του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας από τους οποίους λήφθηκαν δείγματα στο πλαίσιο των δειγματοληψιών από το προσωπικό του ΟΚΥπΥ.

Σύμφωνα με τον ΟΚΥπΥ  μέχρι στιγμής λήφθηκαν από το ΓΝ Πάφου 477 δείγματα εκ των οποίων τα 6 όπως έχουν ανακοινωθεί και παλαιότερα , εντοπίστηκαν θετικά και αφορούν πέντε εργαζόμενους στην κουζίνα και έναν επαγγελματία υγείας νοσηλευτή.

Στο μεταξύ δύο ασθενείς νοσηλεύονται στο θάλαμο υπόπτων περιστατικών του ΓΝ Πάφου με συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού.

 

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μέγαλη ανησυχία από διάφορες χώρες για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή - Σαφείς προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ από Ιράν

LIVE: Μέγαλη ανησυχία από διάφορες χώρες για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή - Σαφείς προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ από Ιράν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Χ την ολοκλήρωση μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν, δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη επίθεσή μας σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρντοου, Nατάνζ και Ισφαχάν». Ακολούθησαν αντίποινα με πυραυλική επίθεση από Ιράν στο Τελ Αβίβ με νεκρούς και τραυματίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE