Μπύρες, η λύση για τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων!

Μπύρες, η λύση για τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων!

 

Σε μία ριζοσπαστική πρόταση προχώρησε ο Αντρέι Βατούτιν. Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ έβαλε στο τραπέζι την ιδέα που αφορά πώληση μπύρας στους αγώνες της Euroleague και των πρωταθλήματων της Ευρώπης.

Κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ρώσων, θα έφερνε έξτρα έσοδα στους συλλόγους και θα τους βοηθούσε στη «μάχη» με τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας.

«Πρέπει να έχουμε περισσότερες ευκαιρίες για να βγάλουμε χρήματα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βατούτιν.
Πηγή: Sdna.gr

The post Μπύρες, η λύση για τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι βουλευτικές εκλογές δεν επηρεάζουν τη δέσμευση για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE