ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έριξε τη «βόμβα»: «Ο Ζιντάν θα πάει στην Παρί»

Έριξε τη «βόμβα»: «Ο Ζιντάν θα πάει στην Παρί»

Την εκτίμησή του έκανε για το μέλλον του Ζινεντίν Ζιντάν έκανε ο Αντόνιο Κασάνο, τον οποίο βλέπει να επαναπατρίζεται για λογαριασμό της Παρί.

Για τον τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης και το μέλλον του μίλησε ο Αντόνιο Κασάνο. Ο Ιταλός παλαίμαχος εξέφρασε την άποψή του σχετικά με την επόμενη κίνηση του Ζινεντίν Ζιντάν, τον οποίο βλέπει να γυρίσει στην πατρίδα του.

Ασφαλώς και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο δικό του πέρασμα από τους “μερένχες”. Μία παρουσία που ασφαλώς και χαρακτηρίστηκε από προσδοκίες, αλλά και από λάθη.

Η Παρί είναι η πρόκληση που θέλει ο Ζιντάν

Σε τακτικά κριτήρια στηρίζεται η άποψη του Αντόνιο Κασάνο. Όπως αναφέρει άλλωστε ο 38χρονος, η Γιουβέντους δεν θα είναι πρόκληση για τον Γάλλο τεχνικό. Κάτι που θα είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, την οποία θα μπορεί να “χτίσει” και να την οδηγήσει στην κορυφή. Εκεί δηλαδή, που δεν έχει φθάσει ποτέ στην ιστορία της.

“Ο Ζιντάν είναι ένας φανταστικός τύπος. Προπονητικά είναι μία αντιγραφή του Αλέγκρι. Ακόμα και κόντρα στην Γιουβέντους, η Ρεάλ έπαιξε με το δικό στυλ της Γιουβέντους. Εφόσον λοιπόν φύγει που να πάει; Σε αυτό που ουσιαστικά άφησες; Δεν ξέρω εάν θέλει να φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης για να πάει στην Γιούβε. Αλλά νομίζω θα πάει στην Παρί. Εκεί θα μπορεί να ξοδέψει όσα θέλει και είναι μία πρόκληση γιατί δεν έχουν κερδίσει ποτέ το Τσάμπιονς Λιγκ΄”.

Παράλληλα ο Κασάνο μίλησε και τα χρόνια που πέρασε στην Βασίλισσα. Όταν έφθανε στην Μαδρίτη με τεράστιες προσδοκίες λόγω του ταλέντου του. Δύο όμως σεζόν μετά, θα έφευγε με μόλις 2 γκολ σε 19 συμμετοχές. Κάτι το οποίο σκέφτεται ασφαλώς μέχρι και σήμερα.

“Γι’ αυτό που μετάνιωσα περισσότερο ήταν ότι δεν εκμεταλλεύθηκα την ευκαιρία να παίξω στην Ρεάλ όταν ήμουν 23 χρονών. Η μεγαλύτερη ομάδα στην ιστορία με τους μεγαλύτερους παίκτες στον κόσμο. Ζιντάν, Ρονάλντο και άλλοι έπαιξαν εκεί. Τότε ήρθαμε με τον Ρομπίνιο για να αντικαταστήσουμε τον Φίγκο και τον Όουεν. Ήμουν ένας από τους καλύτερους, αλλά είχα τις αυτοκαταστροφικές στιγμές μου”.

Πηγή: Sportsking.gr

The post Έριξε τη «βόμβα»: «Ο Ζιντάν θα πάει στην Παρί» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top