ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Μόνο ένας ασθενής σήμερα στη ΜΕΘ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Μόνο ένας ασθενής σήμερα στη ΜΕΘ

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού νοσηλευόταν διασωληνωμένος, μέχρι το μεσημέρι, μόνο ένας ασθενής με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΟΚΥπΥ, στον 5ο όροφο του δημόσιου νοσηλευτηρίου της Λεμεσού νοσηλεύονται μέχρι στιγμής 13 άτομα με ύποπτα συμπτώματα COVID-19, ενώ ένας ασθενής με κορωνοϊό αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο αναφοράς.
 
Μέχρι το μεσημέρι δεν υπήρξε οποιαδήποτε ενημέρωση σε σχέση με τα άτομα που προσήλθαν για εξέταση στο ΤΑΕΠ του δημόσιου νοσηλευτηρίου Λεμεσού ή στο Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας, που λειτουργεί στην ψυχιατρική πτέρυγα.
 
Υπενθυμίζεται ότι από αύριο αναμένεται να συνεχιστούν οι δειγματοληψίες στους επαγγελματίες υγείας του ΟΚΥπΥ στη Λεμεσό, οι οποίες συνολικά θα ανέλθουν γύρω στις 1400.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE