Κορωνοϊός: «Λουκέτο» σε ακόμα ένα πρωτάθλημα που παιζόταν μπάλα εν μέσω πανδημίας!

Κορωνοϊός: «Λουκέτο» σε ακόμα ένα πρωτάθλημα που παιζόταν μπάλα εν μέσω πανδημίας!

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Τατζικιστάν ανακοίνωσε την αναβολή του πρωταθλήματος λόγω κορωνοϊού μέχρι τις 10 Μαΐου. Νικαράγουα, Λευκορωσία, Ταϊβάν και Τουρκμενιστάν οι τέσσερις χώρες με δράση.

Τέσσερις έχουν μείνει πλέον η χώρες στις οποίες η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Είναι η Νικαράγουα, η Λευκορωσία, η Ταϊβάν και το Τουρκμενιστάν. Η μέχρι πρότινος πέμπτη, Τατζικιστάν, ανακοίνωσε ότι το πρωτάθλημα αναβάλλεται μέχρι και τη 10η Μαΐου.

Τέσσερις, δηλαδή, αγωνιστικές μετά από την έναρξή του. Η αναβολή ανακοινώθηκε το πρωί (ώρα Ελλάδας) της Κυριακής (26/4), ωστόσο τίθεται σε ισχύ από τη Δευτέρα (27/4).

Τα τρία εναπομείναντα ματς της τέταρτης αγωνιστικής διεξήχθησαν κανονικά την Κυριακή με τις Κουγιάντ και Ντουσχάνμπε να επικρατούν εντός έδρας (των Ρέγκαρ και ΤΣΣΚΑ Πομίρ αντίστοιχα) και την Βακς να φεύγει με τη νίκη από την έδρα της Λοκομοτίβ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για θάνατο από τις αρμόδιες αρχές. Ωστόσο η αυξημένη θνησιμότητα σε περιπτώσεις πνευμονίας θεωρείται από τη διεθνή ιατρική κοινότητα ότι οφείλεται στον κορωνοϊό (δεν υπάρχει ακριβής αριθμός).

Τονίζεται ότι οι αναμετρήσεις των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος διεξήχθησαν χωρίς την παρουσία θεατών.

Πηγή: Sport24.gr

The post Κορωνοϊός: «Λουκέτο» σε ακόμα ένα πρωτάθλημα που παιζόταν μπάλα εν μέσω πανδημίας! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

BEST OF TOTHEMAONLINE