Συμφωνία για υποβιβασμούς και ανόδους στην Ισπανία!

Συμφωνία για υποβιβασμούς και ανόδους στην Ισπανία!

Ανεξάρτητα από το μέλλον της φετινής σεζόν, θα υπάρξουν κανονικά υποβιβασμοί και άνοδοι στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Σε συζητήσεις βρίσκονται το τελευταίο διάστημα όλοι οι ποδοσφαιρικοί φορείς στην Ισπανία για να δουν υπό ποιες συνθήκες είναι δυνατή η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, η Λίγκα και η Ομοσπονδία έφτασαν σε συμφωνία σχετικά με το τι θα γίνει με την υπόθεση των υποβιβασμών/ανόδων των ομάδων, τονίζοντας πως ανεξάρτητα αν θα υπάρξει συνέχεια στη χρονιά, πρέπει να τηρηθεί αυτός ο κανονισμός.

Στη συμφωνία τους, υπογραμμίζεται ότι από τη στιγμή που όλες οι ομάδες έχουν ακριβώς τον ίδιο αριθμό αγώνων, δεν υπάρχει λόγος να μην ληφθεί υπ’ όψιν η βαθμολογία όπως είναι αυτή τη στιγμή.

Παράλληλα, ξεκαθαρίζεται ότι δεν τίθεται ζήτημα αύξησης των ομάδων, αφού στην πρώτη κατηγορία είναι ήδη 20 και δεν υπάρχει περιθώριο για άλλες, βάσει και του τηλεοπτικού συμβολαίου.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Συμφωνία για υποβιβασμούς και ανόδους στην Ισπανία! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE