8 ΛΕΞΕΙΣ: Έτοιμα τρία διαφορετικά φινάλε…

8 ΛΕΞΕΙΣ: Έτοιμα τρία διαφορετικά φινάλε…

Τρία διαφορετικά φινάλε έχουν γραφτεί για φέτος για την επιτυχηµένη σειρά του Αlpha Κύπρου και του ΣΚΑΪ, «8 λέξεις» ,και το ποιο θα δούµε θα εξαρτηθεί από το µοντέλο της άρσης των περιοριστικών µέτρων του κορωνοϊού.

Όχι µόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο, καθώς ως γνωστόν γυρίσµατα της σειράς του Αντρέα Γεωργίου, του Κούλλη Νικολάου και της Βάνας Δηµητρίου γίνονται και στις δύο χώρες. Σε κάθε περίπτωση, η σειρά θα συνεχιστεί και την επόµενη τηλεοπτική σεζόν.

Σύµφωνα µε πληροφορίες που μεταφέρει το «TV Έθνος» υπάρχει ήδη υπογεγραµµένο συµβόλαιο µε τον ΣΚΑΪ, το οποίο ,µάλιστα ,για την επόµενη σεζόν προβλέπει µετάδοση των «8 λέξεων» ίδιες µέρες και ώρες µε φέτος (Δευτέρα µε Πέµπτη µε διπλά επεισόδια).

Κάποιοι ήρωες µελλοντικά θα αποχωρήσουν και κάποιοι άλλοι θα ενταχθούν στη σειρά. Όµως µέχρι τότε οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Πηγή: Tvnea.gr

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση - Επιθέσεις του Ιράν σε Χάιφα και Τελ Αβίβ

Live: Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση - Επιθέσεις του Ιράν σε Χάιφα και Τελ Αβίβ

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE