Celebrities που ξέχασαν να φορέσουν σουτιέν

Celebrities που ξέχασαν να φορέσουν σουτιέν

Κάλλη σε κοινή θέα!

Η Μόνικα Μπελούτσι προσέφερε απλόχερα την… Ανάσταση στους άνδρες, με την εμφάνισή της χωρίς σουτιέν που υπενθύμισε σε όλους ότι είναι ακόμη η πιο ποθητή γυναίκα στον κόσμο!

Με την ευκαιρία αυτή, ας φτιάξουμε το Top… με τις celebrities του διεθνούς τζετ σετ που όχι μόνο δεν φόρεσαν σουτιέν, αλλά δεν φρόντισαν να βάλουν και κάτι πιο διακριτικό ώστε να έχουν λιγότερα «αποκαλυπτήρια».

Κέιτ Μος

Γκουίνεθ Πάλτροου

Αν Χάθαγουεϊ

Τζέσικα Άλπμα

Σκάρλετ Γιόχανσον

Αντριάνα Λίμα

Τζένιφερ Άνιστον

Κιμ Καρντάσιαν

Ριάνα

Χίλαρι Σουάνκ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE