Ήταν πολλές και σημαντικές οι απουσίες...

Ήταν πολλές και σημαντικές οι απουσίες...

Αυτό που θα στοιχίσει περισσότερο είναι το «γκρέμισμα» των γαλάζιων από τη πρώτη θέση, κάτι που είναι φυσικά στο χέρι του ΑΠΟΕΛ.

Το σημαντικότερο είναι ότι και οι 8 παίκτες που δεν αγωνίστηκαν χτες (Μερκής, Αντράντε, Στυλιανού, Βασιλείου, Χαμντανί, Γκουγιόν, Σανγκόι και Παπουλής) είναι παίκτες μεγάλης ποιότητας που θα μπορούσαν κάλλιστα να ξεκινήσουν βασικοί. 

Παρά τις πολλές απουσίες ο Απόλλωνας ήταν αυτός που θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο ΓΣΠ. Γκιέ και Λόπες έχασαν μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά αν η μπάλα έστω και μια φορά άγγιζε το πλεκτό του Παναγή. 

Αυτό που θα στοιχίσει περισσότερο είναι το «γκρέμισμα» των γαλάζιων από τη πρώτη θέση, κάτι που είναι φυσικά στο χέρι του ΑΠΟΕΛ. Οι πέντε αγωνιστικές που απομένουν για το τέλος της σεζόν είναι αρκετές για την ομάδα της Λεμεσού να ανακάμψει και να πάρει το πρωτάθλημα μετά από 9 χρόνια. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέο κύμα εκτεταμένων βομβαρδισμών στο Ιράν από το Ισραήλ - Απογείωση δύο F-16 από τη βάση Ανδρέας Παπανδρέου

LIVE: Νέο κύμα εκτεταμένων βομβαρδισμών στο Ιράν από το Ισραήλ - Απογείωση δύο F-16 από τη βάση Ανδρέας Παπανδρέου

Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν: Τέρμα τα αντίποινα, αρχίζει ολοκληρωτικός πόλεμος. Το Ιράν διαμηνύει ότι τα Στενά του Ορμούζ βρίσκονται υπό τον έλεγχό του. Νωρίτερα, το Reuters μετέδωσε ότι το Ιράν τοποθέτησε 12 νάρκες στα Στενά, κάτι που αμφισβήτησε ο Τραμπ. Το Συμβούλιο Ασφαλείας ενέκρινε ψήφισμα των κρατών του Κόλπου κατά του Ιράν. Μαζική επίθεση με 100 ρουκέτες από τη Χεζμπολάχ στον Λίβανο προς το Ισραήλ, ηχούν σειρήνες στο Μπαχρέιν. Όλες οι εξελίξεις άμεσα και έγκυρα από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE