ΚΥΠΡΟΣ

Ήταν πολλές και σημαντικές οι απουσίες...

Ήταν πολλές και σημαντικές οι απουσίες...

Αυτό που θα στοιχίσει περισσότερο είναι το «γκρέμισμα» των γαλάζιων από τη πρώτη θέση, κάτι που είναι φυσικά στο χέρι του ΑΠΟΕΛ.

Το σημαντικότερο είναι ότι και οι 8 παίκτες που δεν αγωνίστηκαν χτες (Μερκής, Αντράντε, Στυλιανού, Βασιλείου, Χαμντανί, Γκουγιόν, Σανγκόι και Παπουλής) είναι παίκτες μεγάλης ποιότητας που θα μπορούσαν κάλλιστα να ξεκινήσουν βασικοί. 

Παρά τις πολλές απουσίες ο Απόλλωνας ήταν αυτός που θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο ΓΣΠ. Γκιέ και Λόπες έχασαν μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά αν η μπάλα έστω και μια φορά άγγιζε το πλεκτό του Παναγή. 

Αυτό που θα στοιχίσει περισσότερο είναι το «γκρέμισμα» των γαλάζιων από τη πρώτη θέση, κάτι που είναι φυσικά στο χέρι του ΑΠΟΕΛ. Οι πέντε αγωνιστικές που απομένουν για το τέλος της σεζόν είναι αρκετές για την ομάδα της Λεμεσού να ανακάμψει και να πάρει το πρωτάθλημα μετά από 9 χρόνια. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Δέκα τρεις μετανάστες - μεταξύ αυτών και ασυνόδευτα παιδιά - βρίσκονται στη νεκρή ζώνη, επιπλέον των 14 που εδώ και δύο εβδομάδες, φιλοξενούνται σε σκηνές στην περιοχή μεταξύ Αγλαντζιάς και Γερίου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 27.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top