ΚΥΠΡΟΣ- ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ: Από τις 21 Μαΐου καταργούνται όλοι οι περιορισμοί στις διακινήσεις- Ανοίγουν κομμωτήρια, πάρκα και επιχειρήσεις εστίασης

ΚΥΠΡΟΣ- ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ: Από τις 21 Μαΐου καταργούνται όλοι οι περιορισμοί στις διακινήσεις- Ανοίγουν κομμωτήρια, πάρκα και επιχειρήσεις εστίασης

Το πλάνο χαλάρωσης των μέτρων ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης 29/4 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο Νίκος Αναστασιάδης, μέσω διαγγέλματος ενημέρωσε για τις δύο φάσεις χαλάρωσης, αφού από τις 4 Μαίου ανοίγουν όλες οι επιχειρήσεις λιανικου εμπορίου και ο δημόσιος και ευρύτερος δημόσιος τομέας.

Παράλληλα οι μετακινήσεις πολιτών, αυξάνονται από μία σε τρεις ημερησίως με την αποστολή του σχετικού μηνύματος.

Επιπρόσθετα το 'curfew' θα ξεκινά από τις 22:00 αντί στις 21:00 ενώ όπως τόνισε ο Πρόεδρος όλα τα δεδομένα θα αξιολογούνται από τους αρμοδίους.

Στη συνέχεια, στις 21 Μαίου, όπου και ξεκινά η 2η φάση της χαλάρωσης των μέτρων, καταργούνται όλοι οι περιορισμοί διακίνησης πολιτών, ενώ θα είναι ελεύθερη η παρουσία σε πάρκα και ανοικτούς χώρους μέχρι 10 άτομα.

Επαναλειτουργούν από τις 25 Μαίου  οι επιχειρήσεις εστίασης μόνο για εξωτερικούς χώρους, καθώς και κουρεία, κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής.

 

Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE