ΚΥΠΡΟΣ- ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ: Από τις 21 Μαΐου καταργούνται όλοι οι περιορισμοί στις διακινήσεις- Ανοίγουν κομμωτήρια, πάρκα και επιχειρήσεις εστίασης

ΚΥΠΡΟΣ- ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ: Από τις 21 Μαΐου καταργούνται όλοι οι περιορισμοί στις διακινήσεις- Ανοίγουν κομμωτήρια, πάρκα και επιχειρήσεις εστίασης

Το πλάνο χαλάρωσης των μέτρων ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης 29/4 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο Νίκος Αναστασιάδης, μέσω διαγγέλματος ενημέρωσε για τις δύο φάσεις χαλάρωσης, αφού από τις 4 Μαίου ανοίγουν όλες οι επιχειρήσεις λιανικου εμπορίου και ο δημόσιος και ευρύτερος δημόσιος τομέας.

Παράλληλα οι μετακινήσεις πολιτών, αυξάνονται από μία σε τρεις ημερησίως με την αποστολή του σχετικού μηνύματος.

Επιπρόσθετα το 'curfew' θα ξεκινά από τις 22:00 αντί στις 21:00 ενώ όπως τόνισε ο Πρόεδρος όλα τα δεδομένα θα αξιολογούνται από τους αρμοδίους.

Στη συνέχεια, στις 21 Μαίου, όπου και ξεκινά η 2η φάση της χαλάρωσης των μέτρων, καταργούνται όλοι οι περιορισμοί διακίνησης πολιτών, ενώ θα είναι ελεύθερη η παρουσία σε πάρκα και ανοικτούς χώρους μέχρι 10 άτομα.

Επαναλειτουργούν από τις 25 Μαίου  οι επιχειρήσεις εστίασης μόνο για εξωτερικούς χώρους, καθώς και κουρεία, κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής.

 

Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE