ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 30χρονο για υπόθεση συμπλοκής Σύρων και Γεωργιανών

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 30χρονο για υπόθεση συμπλοκής Σύρων και Γεωργιανών

Στη σύλληψη αλλοδαπού ηλικίας 30 ετών προχώρησε την Τετάρτη (29/04) το ΤΑΕ Πάφου εναντίον του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο για υπόθεση συμπλοκής τραυματισμού και πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την 1η Απριλίου του 2020 στην οδό Σπετσών στην Πάφο λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή αλλοδαπών από τη Συρία και τη Γεωργία.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και για την υπόθεση η Αστυνομία Πάφου είχε προχωρήσει στην σύλληψη τεσσάρων ατόμων εκ των οποίων για τους δύο καταχωρήθηκε υπόθεση στο Δικαστήριο.

Για την ίδια υπόθεση καταζητείτο ο 30χρονος ο οποίος συνελήφθη χτες Τετάρτη (29/04) προς διευκόλυνση των ανακρίσεων προκειμένου να συμπεριληφθεί στο κατηγορητήριο της υπόθεσης .

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE