ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΝΟΥΡΗΣ: Μπορούν οι Λευκωσιάτες να πάνε για κολύμπι σε άλλη επαρχία όχι όμως για να αγοράσουν παντελόνι

ΝΟΥΡΗΣ: Μπορούν οι Λευκωσιάτες να πάνε για κολύμπι σε άλλη επαρχία όχι όμως για να αγοράσουν παντελόνι

Ενα ερώτημα που έχουν αρκετοί πολίτες απο πόλεις που δεν έχουν θάλασσα, έρχεται να απαντήσει ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής.

Τελικά μπορούν οι Λευκωσιάτες να πάνε κολύμπι στη θάλασσα; Η απάντηση έρχεται μέσα απο τον Υπουργό σε δηλώσεις του στο ΡΙΚ.

Eπιμέλεια: Ελενα Τσιακούπη

 "Παρά το γεγονός οτι δεν έχει γίνει τέτοια συζήτηση στο Υπ.Συμβούλιο θα πρέπει να πω χρησιμοποιώντας την δική μου κοινή λογική, ότι δε μπορεί μια κυβέρνηση να παίρνει μέτρα που είναι ετεροβαρή υπερ κάποιων συγκεκριμένων πολιτών.Εαν εμείς στη Λευκωσία δεν έχουμε την τύχη να έχουμε θάλασσα δε μπορεί να μας στερηθεί αυτό το δικαίωμα. Θεωρώ ότι απο την ώρα που είναι ευλογο το χρονικό διάστημα απο την ώρα που θα πάρει την απάντηση στο μήνυμα , βεβαιως μπορούμε να πάμε στην παραλία και να κολυμπήσουμε".

Απο την άλλη διευκρίνησε ότι το να στείλεις μήνυμα και να πας σε ένα κατάστημα σε άλλη πόλη για ψώνια είναι κατάχρηση του κατ'εξαίρεση δικαιώματος μετακίνησης. "Ειναι λογικό να πάει; Είναι το σημείο οτι επικαλούμαστε την υπευθυνότητα των πολιτών, όπως έκαναν μέχρι τώρα. Εαν κάποιος θέλει να ξεγελάσει το σύστημα μπορεί να το κάνει με μεγάλη ευκολία, άλλωστε μπορούσε να το κάνει και στο παρελθόν, επομένως η επίκληση στους πολίτες απο εμας είναι να υπάρξει ξανά υπευθυνότητα. Αποδείξαμε οτι στα δύσκολα είμαστε υπεύθυνοι. Αν κάποιος τώρα θέλει ναι να ασκηθεί με κολύμπι είναι απόλυτα φυσιολογικό , εαν όμως την ίδια ώρα κάποιος καταχρώμενος αυτή την διακίνηση μεταβεί σε άλλη πόλη για να αγοράσει ένα παντελόνι τότε είναι κατάχρηση και συνιστά λόγο αν αποδειχθεί να διωχθεί απο τις αρχές. Αν δεν μπορούμε να αντιληφθούμε οτι πρέπει να αυτοπεριοριστούμε στο βαθμό που χρειάζεται για την δική μας ασφάλεια και υγεία , τότε θα έχουμε χαλάσει όλο το οικοδόμημα που χτίσαμε μέχρι σήμερα".

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top