ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Θα συνεχίσουν οι επιθεωρήσεις - Όσες επιχειρήσεις δεν τηρούν τις οδηγίες θα τιμωρούνται

ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Θα συνεχίσουν οι επιθεωρήσεις - Όσες επιχειρήσεις δεν τηρούν τις οδηγίες θα τιμωρούνται

Η Υπουργός Εργασίας σε δηλώσεις της μίλησε για ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των εργαζομένων στην εργασία τους, καθώς και για τον τρόπο διαχείρισης πιθανών παραβιάσεων.

Όπως είπε, μέλημά μας είναι η προστασία των εργαζόμενων. Το Υπουργείο Εργασίας προχώρησε σε έκδοση οδηγιών που είναι αναρτημένες στη σελίδα του τμήματος επιθεώρησης εργασίας που αφορούν εργοδότες και εργαζόμενους.

Αυτό το φυλλάδιο θα εκδοθεί σε 10 χιλιάδες αντίτυπα για να υπάρχει παντού και έχει μεταφραστεί σε 5 γλώσσες.

Παράλλλη, δήλωσε ότι έχει εκδοθεί οδηγός που θα αφορά τα μέτρα, για τα καταστήματα λιανικού εμπορίου. Επίσης, είπε ότι είναι 25 χιλιάδες τα καταστήματα που πρέπει να επιθεωρηθούν.

Επισήμανε δε ότι θα συνεχίσουν οι επιθεωρήσεις. Για όσους παραβαίνουν τους κανονισμούς, υπάρχει και πρόστιμο και θα κατηγορούντε επίσης με διάπραξη ποινικού αδικήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Ανεβαίνει επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν και τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις, προκαλώντας τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων ανάμεσά τους και παιδιών. Το Ιράν απάντησε με μπαράζ επιθέσεων στο Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους και drones. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις: