ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Γιατί καθυστερούν κάποια επιδόματα

ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Γιατί καθυστερούν κάποια επιδόματα

Απάντηση έδωσε η Υπουργός Εργασίας σε ό,τι αφορά τις καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν στα επιδόματα εργαζομένων.

Όπως δήλωσε η κ. Ζέτα Αιμιλιανίδου, για την Α' φάση των σχεδίων από τις 16 Μαρτίου μέχρι 12 Απριλίου καταβάλαμε πριν το Πάσχα σε 140.000 εργαζόμενους τα επιδόματα. Υπάρχει ένας αριθμός που δεν έχει πληρωθεί. Καθημερινά γίνονται επιπρόσθετα πληρωμές.

Πρόσθεσε επίσης ότι ‘ο λόγος της μη καταβολής των επιδομάτων είναι ότι για πρώτη φορά έγινε η υποβολή όλων των στοιχείων ηλεκτρονικά. Υπήρχαν πολλά λάθη στις αιτήσεις. Υπάρχουν και προβλήματα στο μηχανογραφικό σύστημα και γίνονται τεράστιες προσπάθειες να διορθωθούν’.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE