ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: Διανομή τροφίμων σε ευπαθείς Κύπριους

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: Διανομή τροφίμων σε ευπαθείς Κύπριους

Τα πρώτα από εκατοντάδες πακέτα τροφίμων προς ηλικιωμένα και άλλα ευπαθή μέλη της κυπριακής παροικίας στο Ηνωμένο Βασίλειο παραδόθηκαν την Πέμπτη, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας.

Όλα τα κόστα καλύπτονται από τον επιχειρηματία Τζον Χριστοδούλου και το φιλανθρωπικό ίδρυμά του Yianis Christodoulou Foundation. 

Η εταιρεία τροφίμων Marathon Food Ltd ετοιμάζει και διανέμει τα πακέτα.

Η Ομοσπονδία καλεί όποιον γνωρίζει άτομα που θα μπορούσαν να ωφεληθούν από την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 0044(0)2084459999 ή με email στη διεύθυνση [email protected]

Την πρωτοβουλία χαιρέτισε και ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης με ευχαριστήρια ανάρτησή του στο Twitter.

Σημειώνεται ότι τουλάχιστον 250 πακέτα τροφίμων διανεμήθηκαν στους πιο ευπαθείς της παροικίας μέσα στον Απρίλιο και από το Ίδρυμα Chris Harmanda.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE