ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ντου» της Αστυνομίας σε ινστιτούτο αισθητικής- Έφτιαχναν… νύχια τρεις γυναίκες

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ντου» της Αστυνομίας σε ινστιτούτο αισθητικής- Έφτιαχναν… νύχια τρεις γυναίκες

Στα παλαιότερα των υποδημάτων της φέρεται να «έγραψε» το διάταγμα και «άνοιξε» υποδεχόμενοι τις πελάτισσές της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία μετά από συντονισμένη έρευνα «μπούκαρε» με ένταλμα σε ινστιτούτο αισθητικής στη Λεμεσό όπου εντοπίστηκαν τρεις γυναίκες να φτιάχνουν τα νύχια τους.

Πρόκειται για την ιδιοκτήτρια και δύο πελάττισσες της, για τις οποίες θα σχηματιστεί φάκελος ο οποίος και θα προωθηθεί στην Νομική Υπηρεσία.

Πέραν του πιο πάνω περιστατικού η Αστυνομία προχώρησε στην καταγγελία πέντε υπεραγορές, τρεις στη Λευκωσία και δύο στη Λεμεσό για μη τήρηση των μέτρων που λήφθηκαν και παραβίαση του περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου, αφού δεν είχαν είτε γάντια είτε αντισηπτικό στην είσοδο. Επίσης σε άλλη περίπτωση υπάλληλος δεν έφερε μάσκα ενώ δεν τηρούνταν οι αποστάσεις σύμφωνα με το Διάταγμα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE