ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ντου» της Αστυνομίας σε ινστιτούτο αισθητικής- Έφτιαχναν… νύχια τρεις γυναίκες

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ντου» της Αστυνομίας σε ινστιτούτο αισθητικής- Έφτιαχναν… νύχια τρεις γυναίκες

Στα παλαιότερα των υποδημάτων της φέρεται να «έγραψε» το διάταγμα και «άνοιξε» υποδεχόμενοι τις πελάτισσές της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία μετά από συντονισμένη έρευνα «μπούκαρε» με ένταλμα σε ινστιτούτο αισθητικής στη Λεμεσό όπου εντοπίστηκαν τρεις γυναίκες να φτιάχνουν τα νύχια τους.

Πρόκειται για την ιδιοκτήτρια και δύο πελάττισσες της, για τις οποίες θα σχηματιστεί φάκελος ο οποίος και θα προωθηθεί στην Νομική Υπηρεσία.

Πέραν του πιο πάνω περιστατικού η Αστυνομία προχώρησε στην καταγγελία πέντε υπεραγορές, τρεις στη Λευκωσία και δύο στη Λεμεσό για μη τήρηση των μέτρων που λήφθηκαν και παραβίαση του περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου, αφού δεν είχαν είτε γάντια είτε αντισηπτικό στην είσοδο. Επίσης σε άλλη περίπτωση υπάλληλος δεν έφερε μάσκα ενώ δεν τηρούνταν οι αποστάσεις σύμφωνα με το Διάταγμα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE