ΛΕΜΕΣΟΣ: Δύο πρόσωπα διασωληνωμένα στην εντατική

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δύο πρόσωπα διασωληνωμένα στην εντατική

Διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού βρίσκονταν μέχρι το μεσημέρι δυο ασθενείς, ένας που προσβλήθηκε από κορωνοϊό και ένας με ύποπτα συμπτώματα.


Σύμφωνα με τον ΟΚΥπΥ, στον 5ο όροφο του δημόσιου νοσηλευτηρίου της πόλης,  νοσηλεύονται  17 ασθενείς με ύποπτα συμπτώματα COVID-19 και ένας με που προβλήθηκε από τον ιό.
 
Την ίδια ώρα, στη ΜΕΘ του 1ου ορόφου να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι ένας ασθενής με κορωνοϊό και ένας με ύποπτα συμπτώματα.
 
Εξάλλου, από τις 7 χθες βράδυ μέχρι τις 7 σήμερα το πρωί, εξετάστηκε μόλις ένα άτομο στο ΤΑΕΠ του ΓΝ Λεμεσού, το οποίο χρειάστηκε να γίνει εισαγωγή, ενώ τρεις εισαγωγές έγιναν από σύνολο τεσσάρων πολιτών που επισκέφθηκαν το Θάλαμο Βραχεία Νοσηλείας για εξέταση.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ήχησαν ξανά οι σειρήνες στο Ακρωτήρι - Πληροφορίες για απογείωση δύο μαχητικών

LIVE: Ήχησαν ξανά οι σειρήνες στο Ακρωτήρι - Πληροφορίες για απογείωση δύο μαχητικών

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν που απάντησε με μπαράζ αντιποίνων σε αμερικανικούς στόχους της περιοχής Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE