Έκδοση αναμνηστικού γραμματοσήμου αφιερωμένο στο έτος Νοσηλευτή και της Μαίας

Έκδοση αναμνηστικού γραμματοσήμου αφιερωμένο στο έτος Νοσηλευτή και της Μαίας

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Νοσηλευτών και Μαιών χαιρετίζει την έκδοση αναμνηστικού γραμματοσήμου αφιερωμένου στο έτος Νοσηλευτή και Μαίας, ενώ εκφράζει τις ευχαριστίες του προς το αρμόδιο Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων καθώς και στο Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών για την υιοθέτηση της εισήγησης του ΔΣ και την άψογη συνεργασία προς ευόδωση αυτού του στόχου.

Σε ανακοίνωσή του, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Νοσηλευτών και Μαιών αναφέρει ότι οι νοσηλευτές και οι μαίες είναι η «γέφυρα» της υγειονομικής περίθαλψης, βρίσκονται στις «πρώτες γραμμές» και αποτελούν τον βασικό παράγοντα για την επίτευξη της καθολικής κάλυψης υγείας καθώς είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ της κοινότητας και του σύνθετου συστήματος υγείας.

"Η συνδρομή τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-2019 ανέδειξε τη σημασία του ρόλου που έχουν να διαδραματίσουν σε όλους τους χώρους εργασίας τους", σημειώνει.

Το ΔΣ του Παγκύπριου Σύνδεσμου Νοσηλευτών και Μαιών έχει εξασφαλίσει Φακέλους Πρώτης Ημέρας Κυκλοφορίας για όλα τα μέλη του και θα τα διανείμει σε όλους μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων, που είναι αφιερωμένες στους νοσηλευτές και τις μαίες, αναφέρεται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE