Γκολάρες και μοιρασιά

Γκολάρες και μοιρασιά

Δύο φορές προηγήθηκε η Αγία Νάπα μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ισάριθμες απαντήσεις είχε η Αγία Νάπα σε ένα αγώνα όπου σημειώθηκαν τέσσερα εξαιρετικά γκολ και οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 2-2.

Μόλις στο 9’ ο Χάμπερ άνοιξε το σκορ για την Αγία Νάπα και ήρθε η απάντηση από τον Οθέλλο στο 26’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τιάγκο. Ο Μάρτσιεφ έδωσε εκ’ νέου το προβάδισμα στην Αγία Νάπα στο 56’ και πάλι όμως απάντησε ο Οθέλλος με το γκολ του Σερτζίνιο Γκριν στο 76’.

Οθέλλος: Ρόιν, Γκριν, Ευθυμίου (67΄ Σάσι), Μενέντες, Βασιλείου, Χατζηγιαννακού, Βέρα, Ουλίσε, Πουτζιουρής, Γκριγκαλασβίλι (87΄ Παναγιώτου), Τιάγκο.

Αγία Νάπα:  Κίττος, Φίλγκεϊτ, Χάμπερ, Μάρτσεφ, Φούσκο, Παναγιότοφ, Αντωνίου, Μέσσιος, Μέρτακκας, Μγκούνι, Άντολεκ (71΄ Γεωργίου).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE