Άλμα παραμονής με Ράμος

Άλμα παραμονής με Ράμος

Πέρασε με το διπλό από το Δασάκι η Δόξα που επικράτησε με 2-0 του Εθνικού με τον Ντιόγο Ράμος να κάνει σπουδαία εμφάνιση πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Η Δόξα ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να έφτανε και σε μεγαλύτερο σκορ. Δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που βρήκε στο Α’ ημίχρονο όπου είχε και δοκάρι και πάλι με τον Ράμος.

Εξαργύρωσε την υπεροχή της  με τα δύο γκολ του Ράμος στο 65’ και στο 74’ και πήρε πολύ μεγάλο διπλό με το οποίο έκανε άλμα παραμονής.

Εθνικός: Βαλβέρδε, Χάτζιαρος, Ταλ, Ατάντα, Χριστοφή, Αργυρίου (76’ Πιντσέλι), Πράκερ, Γκαρσία (68΄ Ζουνίνιο), Ίμπσον (59’ Βάλντο), Μπέλφορντ, Χατζηβασίλης.

Δόξα: Χατζηφραγκίσκου, Ρ. Γκονζάλες, Λεονάρντο, Φεράν, Αντόνιο, Λόπες (78’ Εμάνουελ), Καλντερόν, Φερνάντες, Ράμος, Γκιλ, Λόπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE