ΚΥΠΡΟΣ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Διασωληνωμένοι, ένας ασθενής και ένας με ύποπτα συμπτώματα στο ΓΝ Λεμεσού

ΚΥΠΡΟΣ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Διασωληνωμένοι, ένας ασθενής και ένας με ύποπτα συμπτώματα στο ΓΝ Λεμεσού

Στους δυο παραμένει ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Λεμεσού, ένας που έχει προσβληθεί από COVID-19 και ένας με ύποπτα συμπτώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΟΚΥπΥ, μέχρι το μεσημέρι (5/5) νοσηλεύονταν στον 5ο όροφο του δημόσιου νοσηλευτηρίου της Λεμεσού 14 άτομα με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού, καθώς και ένα άτομο που έχει προσβληθεί από τον ιό.

Εξάλλου, από τις επτά to βράδυ της Δευτέρας (4/5) μέχρι τις επτά σήμερα το πρωί, εξετάστηκαν τέσσερα άτομα στο ΤΑΕΠ του ΓΝ Λεμεσού, δυο από τα οποία έγιναν εισαγωγή.

Στο Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας, που λειτουργεί στην ψυχιατρική πτέρυγα, εξετάστηκαν τέσσερα άτομα και έγινε μια εισαγωγή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE