ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Τι ισχύει με τους φοιτητές που θέλουν επιστρέψουν στην Ελλάδα- Υποχρεωτικό το τεστ για τον ιό

ΚΥΠΡΟΣ: Τι ισχύει με τους φοιτητές που θέλουν επιστρέψουν στην Ελλάδα- Υποχρεωτικό το τεστ για τον ιό

Μέσω ανακοίνωση το Υπ. Παιδείας ενημερώνει φοιτητές που βρίσκονται στην Κύπρο και θέλουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα για συνέχιση των σπουδών τους. Θα υποβληθούν στο τεστ και θα παραμείνουν σε καραντίνα.

Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) της Κύπρου πληροφορεί τους φοιτητές/φοιτήτριες των Ανώτερων και Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΑΕΙ) της Ελλάδας, οι οποίοι/ες βρίσκονται στην Κύπρο και επιθυμούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα για τη συνέχιση των σπουδών τους, ότι όταν φθάσουν στην Ελλάδα θα υποβληθούν σε τεστ για COVID-19.
 
Προστίθεται ότι στη συνέχεια θα μεταφερθούν σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία που υποδεικνύει Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ) μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα του τεστ. Εάν το αποτέλεσμα είναι θετικό, παραμένουν στο ξενοδοχείο τις 14 ημέρες της καραντίνας. 

Εάν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, τότε μπορούν να επιστρέψουν στην οικία τους σε κατ’ οίκον περιορισμό, όπου και θα ελέγχονται, έως ότου συμπληρωθούν συνολικά 14 ημέρες από την ημέρα άφιξης στην Ελλάδα (1 ημέρα στο ξενοδοχείο και 13 ημέρες στην οικία).

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top