ΙΤΑΛΙΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ιταλική εταιρεία υποστηρίζει ότι δοκιμαστικό εμβόλιο διαθέτει αντισώματα που εξουδετερώνουν τον ιό

ΙΤΑΛΙΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ιταλική εταιρεία υποστηρίζει ότι δοκιμαστικό εμβόλιο διαθέτει αντισώματα που εξουδετερώνουν τον ιό

Ένα εμβόλιο κατά του κορωνοϊού που αναπτύσσεται στην Ιταλία από την εταιρεία βιοτεχνολογίας Takis, διαθέτει αντισώματα που δημιουργήθηκαν σε ποντίκια και επιδρούν σε ανθρώπινα κύτταρα, σύμφωνα με δοκιμές που έγιναν στο Νοσοκομείο Λοιμωδών Νοσημάτων Spallanzani της Ρώμης, μεταδίδει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Takis, Luigi Aurisicchio, δήλωσε στο ANSA ότι για πρώτη φορά στον κόσμο ένα δοκιμαστικό εμβόλιο κατά του COVID-19 έχει εξουδετερώσει τον ιό στα ανθρώπινα κύτταρα.

Πρόκειται για το πιο προηγμένο στάδιο δοκιμής ενός δοκιμαστικού εμβολίου που δημιουργήθηκε στην Ιταλία, συμπλήρωσε.

Δοκιμές σε ανθρώπους αναμένεται να διεξαχθούν μετά το καλοκαίρι, κατέληξε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE